image
Sursa foto: dse.md

Imagini ce-ți îngheață sângele în vene: Copil de 8 ani, lăsat singur acasă, atârnând la etajul 12 al unui bloc din Chișinău

O tragedie cumplită a fost evitată datorită pompierilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

În această după-amiază, salvatorii IGSU au salvat o fetiță de 8 ani, care atârna de la balcon la etajul 12 al unui bloc de locuit din capitală. Totul după ce un trecător a alertat Serviciul 112 că a văzut un copil atârnând în afara balconului unui bloc de pe strada Romană nr.2.

La fața locului s-a deplasat urgent un echipaj de pompieri, care au deblocat ușa locuinței și au stabilit că în apartament nu se afla nimeni.

Ajunși în timp record la locul chemării, pompierii au salvat copilul care riscă să cadă în orice moment. După încheierea operațiunii de salvare, fetița a fost predată unui echipaj medical. În urma cazului înregistrat, copilul nu a avut fizic de suferit, iar viața îi este în afara oricărui pericol.

Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept. Deocamdată nu se știe de ce fetița se afla singură acasă.

În context, IGSU îndeamnă oamenii să monitorizeze strict minorii și să nu-i lase fără supraveghere de unii singuri în locuințe. În caz de situații de risc persoanele pot cere ajutor sunând Serviciul 112.

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: