image
Sursa foto: captură video

Ședință nocturnă a Comisiei Economie, Buget și Finanțe; Deputat: „Ce faceți, împărțiți milioanele?”

UPDATE 22.17 // Politica Bugetar Fiscală a fost votată de membrii Comisiei Economie, Buget și Finanțe.

„Au împărțit banii între socialiști și Șor. Ați discriminat primarii. V-ați înțeles aici. Să vă fie rușine, vă vindeți țara pentru câteva milioane”, le-a spus Radu Marian membrilor comisiei care au votat.

Și Sergiu Litvinenco s-a arătat nemulțumit de vot: „Este incredibil ce se întâmplă în aceste momente în Comisia Economie, Buget și Finanțe – schema lui Nichiforciuc și Andronache referitoare la „cigarillos” conform căruia bugetul de stat pierde peste 100 de milioane de lei, a fost aprobată”, a scris acesta pe Facebook.

__________________

Radu Marian, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, a întrerupt ședința Comisiei Economie, Buget și Finanțe, care se desfășoară în timpul pauzei anunțate de Parlament, după ce ședința plenară a fost înreruptă până la ora 22.00.

Radu Marian s-a arătat nemulțumit că nu a fost chemat la întrunire, în contextul în care acesta este membru.

„La ora 21:00 voi faceți ședința Comisiei economie, buget și finanțe?” Ce faceți?” Împărțiți milioanele?” Vă rog frumos să întrerupeți ședința până în momentul când vine presa”, le-a reproșat Marian.

În replică un membru al Comisiei i-a spus lui Marian: „Fii mai serios, domnule! Trebuie să lucrați în contiuu, dar dvs ați părăsit sala!”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: