/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Cum au ajuns Dodon, Stoianoglo și Platon la nunta lui Sîrbu? Deputatul deschide parantezele

missing
14 decembrie 2020, ora 22:51

Deputatul platformei parlamentare „Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu a deschis parantezele. Alesul poporului a spus că controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a fost la nunta lui. Declarațiile au fost făcute pe 14 decembrie, la emisiunea „Cutia Neagră”, de la TV8.  

„Cu Veaceslav Platon acum nu sunt în nicio relație, dar m-am intersectat cu dumnealui în perioada anilor 2012 – 2013. – Dumnealui a fost la nunta dumneavoastră invitat? – Da a fost. – Era prieten apropiat? – Nu era prieten, a venit de fapt cu un amic apropiat de al meu, care lucra cu Veaceslav Platon”, a spus demnitarul.

Sergiu Sîrbu a mai declarat că la nunta sa au mai fost șeful statului în exercițiu Igor Dodon și procurorul general Alexandru Stoianoglo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram