/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Descoperire macabră în Florești. Cadavrul carbonizat al unei femei, găsit pe un câmp

missing
13 decembrie 2020, ora 17:58

Descoperire macabră în raionul Florești, cadavrul carbonizat preliminar al unei femei a fost găsit pe un câmp agricol, pe 12 decembrie, de către un bărbat.

Poliția spune că a fost alertată pe 12 decembrie în jurul orei 15:30 de către un bărbat de 31 de ani din raionul Florești care a spus că în timp ce mergerea pe câmpul din preajma satului Nicolaevca din același raion a depistat un cadavrul carbonizat, posibil de gen feminin.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că cadavrul a fost distrus prin incendiere aproximativ 90 la sută. Până în prezent, nu a fost posibil de stabilit identitatea cadavrului. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat spre expertiza medico-legală, pentru a afla cu exactitate cauza decesului.

Medicul legist a spus că preliminar victima ar avea între 16 și 20 de ani

În acest context, a fost pornit un dosar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram