image
Sursa foto: Getty Images

Cum poate Messi să rămână la Barcelona, deși e ca și plecat

Problema plecării lui Lionel Messi de la Barcelona continuă să fie una de actualitate, însă unul dintre candidații catalanii la funcția de președinte, Jordi Farre, dă asigurări că starul argentinian va rămâne la club.

Ba mai mult, atacantul de 33 de ani chiar își va prelungi contractul, care e scadent în iunie 2021.

"Messi vrea să rămână la Barca. Asta e ceea ce știu eu. Familia lui vrea să stea la Barcelona și noi vor lucra la asta. Aș merge mai departe și aș spune chiar că, dacă eu voi câștiga alegerile, Messi își va prelungi contractul. Prelungirea va avea loc automat pe 25 ianuarie, dacă eu câștig alegerile cu o zi înainte", a spus Jordi Farre.

Plecarea lui Lionel Messi era dată ca sigură după evenimentele din ultima vreme, iar destinațiile cele mai probabile ar fi Manchester City sau PSG.

În plus, Jordi Farre susține că o să încerce și el să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou. Totul pentru ca Messi să fie fericit.

"Semnarea lui Neymar va fi una ieftină, pentru că investiția va fi mai mică decât cheltuielile", a explicat Farre.

În vara anului 2017, Neymar a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, 222 de milioane de euro, sumă încă neegalată.

Nu cu mult timp în urmă, Neymar chiar a declarat că e posibil să joace din nou împreună cu Messi, iar mulți au speculat că asta însemnă de fapt că Messi ar merge la PSG.

Alegerile pentru președinția Barcelonei vor avea loc pe 24 ianuarie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: