image
Sursa foto: pmc.md

La Chișinău a fost inaugurată o pictură murală dedicată combaterii violenței împotriva femeilor

Pentru combaterea fenomenului violenței împotriva femeilor în Chișinău a fost realizată o pictură murală „Colorează lumea în oranj”, pe zidul parcului de troleibuze nr.1 din strada Columna, sectorul Buiucani al capitalei.

Pictura murală cu o suprafață de circa 700 m2, este dedicată solidarității în combaterea violenței împotriva femeilor și a fost realizată de către organizația „Urban Spirit Family”, în colaborare cu Regia Transport Electric Chișinău.

pmc.mdpmc.md

Proiectul este implementat în cadrul Campaniei „16 Zile de Activism Împotriva Violenței în Bază de Gen”, la inițiativa Entității Națiunilor pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN WOMEN) în Moldova cu suportul financiar al Guvernului Suediei.

pmc.mdpmc.md

Campania „16 Zile de Activism Împotriva Violenței în Bază de Gen” a fost lansată la 25 noiembrie, curent, iar pictura murală a fost realizată de echipa „Urban Spirit Family”, condusă de Inna Jeleascovaka artista iZZY iZVNE, împreună cu echipa White Tigers Crew din regiunea Transnistreană. RTEC va asigura iluminarea nocturnă a picturii murale.

pmc.mdpmc.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: