image
Sursa foto: Jurnal.md

Chișinău: O minoră de 17 ani a murit, după ce a fost tamponată de o mașină; „Traversa strada în afara trecerii de pietoni”

O minoră de 17 ani a murit aseară în urma unui accident rutier produs pe șoseaua Hâncești, din Chișinău. Aceasta a fost tamponată violent de o mașină și s-a stins din viață în drum spre spital.

Accidentul rutier s-a produs aseară în jurul orei 19.00, forțele de ordine fiind solicitate la fața locului prin intermediul serviciului 112.

„Ajundând la fața locului forțele de ordine au stabilit că mijlocul de transport de marca „Volvo” era condus de o persoană în vârstă de 48 de ani. Șoferul a tamponat o minoră în vârstă de 17 de ani, care traversa strada în afara trecerii de pietoni”, se menționează în comunicatul de presă emis de Poliția capitalei.

Tânăra a fost preluată de un echipaj medical, iar medicii au întreprins toate măsurile pentru ai acorda ajutorul medical necesar, dar în urma traumelor primite aceasta s-a stins în drum spre spital.

Pe acest caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: