image
Sursa foto: Getty Images

Marca a anunţat cine e favorit pentru postul lui Zinedine Zidane

A cincea înfrângere suferită de Real Madrid în 16 meciuri atârnă foarte greu pentru viitorul imediat al lui Zinedine Zidane. După 1-2 cu Alaves, acum a venit 0-2 cu Şahtior Doneţk.

Antrenorul de succes al Realului îşi vede mai ameninţat decât oricând postul pe banca madrilenilor, iar Marca anunţă că Mauricio Pochettino este favorit să-i ia locul, în cazul în care Florentino Perez decide să-l demită pe francez.

Următorul nume anunţat de jurnaliştii spanioli este cel al lui Raul Gonzalez, care în prezent antrenează satelitul Castilla.

Raul ar fi cea mai la îndemână soluţie, dar încă nu are suficientă experienţă, plus că situaţia este foarte dificilă la echipă, aşa că şi riscurile unui eşec pentru marea glorie a Realului sunt mari.

O înţelegere cu Pochettino nu ar fi greu de realizat, mai ales că părţile au mai negociat o dată şi chiar argentinianul trebuia să preia Realul, unde îl înlocuia pe Rafa Benitez, însă patronul lui Tottenham s-a opus atunci despărţirii de antrenor.

Real Madrid a pierdut şi returul cu Sahtior, 0-2 în Ucraina, iar şansele sale să rateze calificarea în optimile UCL sunt mari. Caz în care în această perioadă de criză pierderea financiară ar fi imensă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: