/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/FOTO/ Un bărbat riscă zece ani de pușcărie pentru că și-a înjunghiat amicul de pahar, într-un șopron în Capitală

missing
23 noiembrie 2020, ora 11:58

Riscă zece ani de pușcărie pentru că și-a înjunghiat în piept amicul de pahar. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, care locuiește împreună cu victima într-o încăpere improvizată, pe strada Gheorghe Codreanu din Capitală. Cazul a avut loc pe 15 noiembrie curent. 

Oamenii legii au fost alertați precum că pe strada sus menționată între doi bărbați s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi se aflau în stare de ebrietate.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani. Învinuitul a fost escortat la inspectorat pentru audieri, iar bărbatul rănit a fost transportată la spital. Suspectul nu este la prima abatere de la lege și anterior a fost judecat.

În prezent, suspectul este cercetat penal pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății. Conform legislației în vigoare, acesta riscă de la cinci la zece ani de închisoare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram