Alianța corupției revine // Deputat PAS: Dodon s-a întors în subordinea lui Plahotniuc și Șor

by D M
Distribuiti mai departe...

Votul comun din Parlament al deputaților Partidului Socialiștilor, Partidului Șor și al celor care au părăsit grupul parlamentar Pro Moldova a dovedit existența unei înțelegeri între Igor Dodon, Ilan Șor și Vlad Plahotniuc în privința creării unei noi majorități parlamentare. De această părere este deputatul PAS, Mihai Popșoi. Totodată, vicepreședintele Parlamentului, liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, afirmă că încă „nu totul este clar” în privința unei majorități parlamentare în configurația respectivă.

„Votul de astăzi în Parlament dovedește ceea ce am spus demult: Alianța corupților Dodon-Plahotniuc-Șor există. Igor Dodon s-a întors de unde a plecat – în subordinea lui Plahotniuc și Șor”, a declarat Mihai Popșoi pentru DESCHIDE.MD.

„Senzația mea e că există totuși o majoritate. Dar nu este nici formalizată și nici „beton”, ci foarte, foarte fragilă. Mai degrabă e o majoritate care funcționează atunci când interesele celor care o constituie coincid”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

„Deocamdată nu-i clar. Dar trebuie să menționăm că ei (deputații PSRM, Șor și cei plecați din Pro Moldova) au votat sincronizat asupra unor proiecte sensibile”, a declarat Alexandru Slusari pentru DESCHIDE.MD.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.