image
Sursa foto: politia.md

Contrabandă cu droguri în proporții deosebit de mari la Bălți și Chișinău: Suspecții riscă 15 ani de pușcărie // VIDEO

Contrabandă cu produse narcotice în valoare de 300.000 de lei la Chișinău și în nordul țării. Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și riscă câte 15 ani de pușcărie.

Schema a fost deconspirată în urma măsurilor speciale de investigații, unde s-a stabilit că, în perioada anilor 2019-2020, bărbații cu vârste cuprinse între 23 și 55 de ani puneau în circulație droguri de tip „hașiș” la Bălți și Chișinău. Suspecții ar fi procurat și păstrat droguri în proporții deosebit de mari, pe care le realizau persoanelor cunoscute.

Ulterior, în urma efectuării perchezițiilor la domiciliu, mijloace de transport, încăperi, ce aparțin suspecților, polițiștii au depistat și ridicat 2 500 de grame de diferite tipuri de droguri etnobotanice, cartele SIM, aparate artizanale pentru consumarea drogurilor, pentru a cântări gramajul drogurilor, telefoane mobile, cartele bancare, un cuțit de confecție artizanală, pistoale, o armă cu țeava lisă, cartușe pentru acestea, carnete cu înscrisuri a drogurilor realizate, 100 000 de lei, dintre care 16 000 lei, bani marcați, 500 de grame de droguri de tip hașiș în valoare de 300 000 de lei.

Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiți vinovați ei riscă până la 15 ani de pușcărie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: