image
Sursa foto: Instagram

Fiica lui Wayne Gretzky, răvășitoare pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă frumoasa blondă

Cel mai mare hocheist din istorie, Wayne Gretzky, are cu ce se lăuda și în afara performanțelor sportive. Canadianul ajuns la 59 de ani are o fiică superbă.

Paulina Gretzky era imposibil să nu aibă și ea legături cu sportul. În vârstă de 31 de ani, Paulina este căsătorită cu unul dintre cei mai buni jucători de golf, Dustin Johnson, însă în ultima vreme a decis să fie influencer pe rețelele de socializare.

Și îi merge de minune, mai ales având în vedere că ea este și fotomodel și cântăreață, așa că deja avea un renume. Potrivit The Sun, Paulina are câteva sute de mii de urmăritori.

Născută în Los Angeles, Paulina Gretzky nu a dorit să meargă la facultate și a decis încă de la o vârstă fragedă să se axeze pe showbiz.

A pozat pe coperțile revistelor celebre, iar în cariera muzicală a debutat timid. În 2014, Paulina s-a clasat pe locul 59 într-un clasament al celor mai dorite femei din lume.

Paulina Gretzky și Dustin Johnson s-au cunoscut în 2009, însă au nceput să formeze un cuplu în 2013, iar după doar 7 luni s-au logodit. Paulina Gretzky și Dustin Johnson au împreună doi copii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: