image
Sursa foto: Jurnal.md

„Pană” la Moldtelecom sau blocaj intenționat; Jurnal TV a dispărut de pe ecrane la ora 19:00: „Posturile lui Dodon au rămas”

O pană la sistemul de climatizare a cauzat pierderea semnalului serviciilor de televiziune Moldtelecom, ăsta ar fi motivul pentru care preț de câteva minute emisia în direct a mai multor posturi de televiziune, inclusiv Jurnal TV, a fost sistată.

„Vă informăm că, astăzi în intervalul orelor 19.04 – 19.20 serviciul de televiziune Moldtelecom nu a funcționat. Sistarea temporară a semnalului a fost cauzată de o pana la sistemul de climatizare care a dus la deconectarea automată a echipamentului de difuzare. Echipa de tehnicieni a intervenit imediat, iar în mai de 20 minute, situația a fost remediată, iar semnalul a fost restabilit. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și contăm pe înțelegerea dumneavoastră”, menționează într-un comunicat de presă compania Moldtelecom.

În tot acest timp pe adresa redacției au venit mai multe mesaje de la telespectatorii Jurnal TV care se indignau de faptul că în momentul în care se difuza principalul buletin de știri al zilei, emisia a fost întreruptă.

„De ce Canalul dumneavoastră a dispărut din grilă de la televizor. Sincer au dispărut toate canalele care nu sunt de partea lui Dodon. Iar canalele care au rămas vorbesc numai de bine și nu arată realitatea. Vă rog verificați, vă rugăm”, ne-a scris un telespectator.

„Aproximativ de o oră a fost deconectată televiziunea în orașul Ștefan Vodă. Numărul de suport clienți 1181 este deconectat, indisponibil.(...) Am contactat prietenii, neamurile, la fel nu le arată nici un canal și nici nu putem vedea Jurnal TV, decât pe Facebook sau pe site”, ne-a scris pe adresa redacție un alt telespectator.

Jurnal.mdJurnal.md

Jurnal.mdJurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: