/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ O șoferiță a ajuns la spital, după ce două automobile s-au ciocnit violent, la Buiucani

missing
13 noiembrie 2020, ora 20:38

O șoferiță în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital, iar două mașini au fost grav avariate, după ce s-au ciocnit violent într-o intersecție din capitală. Potrivit medicilor de la Institutul de Medicină Urgentă, tânăra a suferit traumatism cranio-cerebral, însă nu necesită spitalizare. Acum, poliția urmează să stabilească toate circumstanțele și ce pedeapsă riscă șoferul care se face vinovat de producerea accidentului.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Liviu Deleanu cu Alba Iulia. Potrivit martorilor, automobilul Nissan a intrat pe contrasens și s-a lovit violent cu Volkswagenul, care circula pe Liviu Deleanu.”

“Nissan-ul a ieșit pe contrasens, în fața Golf-ului, și s-a produs impactul. Lovitura a fost puternică.”

Imediat după accident, șoferița Volkswagenul-ui a fost preluată de o ambulanță. Tânăra care conducea Volkswagenul, o avea ca pasageră pe sora sa mai mica. Din fericire, aceasta nu a avut de suferit, dar s-a ales, totuși, cu o sperietură zdravănă.

“Sora mea era la volan. – Totul este în regulă? – Nu știu, e la spital.”

Șoferul care se afla la volanul Nisan-ului a refuzat să facă declarații pentru presă. Responsabilii de la Institutul de Medicină Urgentă susțin că șoferița se află în afara oricărui pericol.

DORINA ARSENE, PURTĂTOARE DE CUVÂNT INSTITUTUL DE MEDICINĂ URGENTĂ: Pacienta a suferit o traumă cranio-cerebrală și leziuni ușoare și se află în stare de gravitate medie. Nu necesită spitalizare.”

Cazul a fost înregistrat, iar acum poliția urmează să stabilească toate circumstanțele dar și ce pedeapsă riscă șoferul care se face vinovat de producerea impactului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram