image
Sursa foto: colaj foto Jurnal.md

Un bărbat din Orhei, atacat de doi indivizi în timp ce conducea un tractor; Unul dintre ei a murit pe loc

Un bărbat de 65 de ani, din satul Sămănanca, raionul Orhei, a fost atacat aseară de doi indivizi în timp ce conducea un tractor. Potrivit poliției, doi indivizi de 35 și 49 de ani, s-au năpustit asupra acestuia, moment în care șoferul a pierdut controlul volanului, tractorul s-a răsturnat, iar în urma inversării bărbatul de 35 de ani a murit pe loc. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

Cazul s-a produs aseară, în jurul orei 19, în extravilanul satului Sămănanca, raionul Orhei.

Apelul la 112 a fost făcut de șoferul tractorului, care le-a spus forțelor de ordine că în timp ce conducea autovehiculul a fost atacat de doi bărbați, ambii locuitori ai aceluiași sat.

Potrivit bărbatului, unul dintre ei a pătruns în interiorul cabinei tractorului lovindu-l cu pumnii peste diferite părți ale corpului, iar altul a rămas pe scara tractorului.

Șoferul tractorului nu s-a isprăvit cu conducerea autovehiculului și s-a inversat. În urma inversării tractorului unul dintre atacatori, îm vârstă de 35 de ani, a decedat la fața locului.

La fața locului conducătorul tractorului a fost testat cu ajutorul aparatului Alcotest Drager, rezultatul final fiind 0,00 m/l, iar la bărbatul de 49 de ani rezultatul fiind de 0,74 m/l.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: