image
Sursa foto: jurnal.md

Dragostea poporului, cumpărată cu bani: Momentul în care participanții la un marș pro-Dodon ar fi plătiți

Mai multe persoane din raionul Fălești ar fi fost plătite pentru a participa la un marș organizat de Partidul Socialiștilor întru susținerea lui Igor Dodon.

Informații și imagini video în acest sens ne-au fost expediate pe adresa redacție de către persoane care au surprins momentul în care oamenilor li s-ar fi împărțit bani pentru participare.

Dragostea poporului, cumpărată cu bani: Momentul în care participanții la un marș pro-Dodon ar fi plătiți

Dragostea poporului, cumpărată cu bani: Momentul în care participanții la un marș pro-Dodon ar fi plătiți Posted by Jurnal.md on Wednesday, 11 November 2020

Amintim că simpatizanții lui Igor Dodon au pornit azi dimineață într-un marș automobilistic șpi prin raionul Sângerei. Peste treizeci de mașini cu drapele au format o coloană la ieșirea din orașul Sângerei. Și la Glodeni, simpatizanții lui Igor Dodon s-au adunat în centrul orașului. Un eveniment similar a fost programat și în raionul Râșcani. Iar pentru vineri, socialiștii pregătesc un marș prin Chișinău, la care vor participa 20 de mii de oameni.

Precizăm că un tiraj masiv de ziare care-i fac publicitate candidatului la prezidențiale Igor Dodon și promovează falsuri despre contracandidatul acestuia, Maia Sandu, se găsesc la momentul actual la depozitul Întreprinderii de Stat editura Universul. O bună parte din ele au fost deja încărcate în cinci microbuze care au luat calea spre oficile poștale din RM. Pe tiraj nu este indicată Editura Universul, ci SRL „EditTipar Grup”.

Deputatul Oazu Nantoi a alertat poliția și a menționat că este un proces grav de utilizare a baniloir publici și a resurselor administrative de către un concurent electoral. La moment poliția se află la fața locului și cercetează aces caz. Tot acolo se află și mai mulți deputați împreună cu jurnaliști care relatează cazul de la fața locului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: