image
Sursa foto: Facebook/ Alexandru Marcinschi

Diaspora din Italia, apel de mobilizare către cetățenii de acasă: „Moment crucial pentru schimbarea lucrurilor în bine”

Moldovenii stabiliți în Italia au lansat astăzi un apel de mobilizare către cetățenii de acasă, dar și cei aflați în alte țări, ca să participe masiv la votare în această duminică. Diaspora precizează că moldovenii din diferite regiuni ale Italiei vor ieși pe 15 noiembrie la vot într-o componență mult mai mare comparativ cu primul tur.

„Diaspora, în primul tur, a participat masiv la alegeri, remarcăm participarea activa a tineretului , dar pentru a obține o victorie, trebuie să fim mai uniți și mai hotărâți. Țara noastră este în grav pericol și actualele alegeri reprezintă un moment crucial pentru schimbarea lucrurile înspre bine. Ne adresăm către toți cetățenii Republicii Moldova, indiferent de apartenență politică, etnică, religioasă și culturală, să participe și mai masiv la alegeri și să voteze pentru a continua și a duce la un bun sfarsit eliberarea țării de actualul regim și sistem mafiot”, menționează într-o postare pe facebook

Moldovenii din Iatalia îndeamnă toți cetățenii să-și contacteze rudele și prietenii din Republica Moldova și din străinătate ca să meargă duminică la vot.

La alegerile prezidențiale din 15 noiembrie, moldovenii își vor putea exercita dreptul la vot în una din cele 30 de secții de votare deschise pe teritoriul Italiei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: