Dodon promite suport bănesc pentru pensionari, în timp ce Casa Națională de Asigurări Sociale ar avea conturile blocate pentru că nu sunt bani

by D M
Distribuiti mai departe...

Casa Națională de Asigurări Sociale ar avea conturile blocate. Cel puțin asta declară un primar din partea Partidului Politic „Partidul Nostru”. Edilul afirmă că o astfel de situație a fost atestată în cel puțin două localități și că acest lucru se explică prin lipsa banilor.

Se întâmplă în condițiile în care candidatul independent la funcția de președinte, Igor Dodon declară că în ianuarie, pensionarii cu venituri mici vor primi un suport bănesc în mărime de 1.000 de lei.

„Din ce bani”, întreabă primarul.

Dodon a declarat la o emisiune de la Radio Moldova că suportul unic pentru pensionari va fi majorat până la 1000 de lei, ajutorul pentru pensionari are un caracter permanent și va fi alocat de două ori pe an, iar formula de indexare a pensiilor va fi păstrată.

Casa Naţională de Asigurări Sociale este autoritate administrativă centrală în subordinea Guvernului, care administrează şi gestionează sistemul public de asigurări sociale. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.