/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Un pilon a căzut peste o mașină, după ce o autospecială a acroșat cablurile

missing
11 noiembrie 2020, ora 20:27

Ghinion matinal pentru o șoferiță din capitală, care s-a pomenit cu un pilon peste mașină. Stâlpul a fost doborât de o autospecială, care încărca gunoiul. Șoferița și un pasager au scăpat ca prin urechile acului, doar pentru că pilonul a căzut peste partea din spate a automobilului. Acum, poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc incidentul, dar și cine achită prejudiciile.  

CĂTĂLIN GORIA, TV8: „Pilonul a căzut peste automobilul Volkswagen, în timp ce vira la dreapta, pe strada Mușatinilor. Potrivit martorilor, stâlpul s-a prăbușit, după ce o autospecială de la autosalubritate a acroșat un cablu”.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 9, în această dimineață. Acest tânăr susține că se deplasa în mașină, împreună cu mama sa, iar la un moment dat, pilonul s-a prăbușit și a căzut peste vehicul.

„Șoferul, efectuând manevra la dreapta, doamna este speriată și nu poate vorbi. Efectuând manevra la dreapta s-au auzit niște zgomote, apoi a căzut stâlpul peste mașină.”

 Tânărul susține că au scăpat ca prin urechile acului.

“Noi eram în față. Eu ca pasager și doamna la volan. Bine că nu erau pasageri în spate să fi fost era să fie mai grav. Acoperișul a fost boțit, interiorul tot”.

Muncitorii de la Regia Autosalubritate au refuzat să ofere detalii.

Poliția a înregistrat cazul, iar acum urmează să stabilească cine se face vinovat și cine achită prejudiciile. Potrivit pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brânzăniuc, pilonul rupt a fost evacuat, iar în locul lui se va instala altul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram