image
Sursa foto: twitter.com

Momentul în care Joe Biden a aflat, de la nepoții săi, că va fi președintele SUA

Joe Biden și-a petrecut ziua de ieri în casă, cu familia, și a fost informat de nepoții săi că televiziunile i-au estimat victoria în alegerile prezidențiale, scrie CNN.

Majoritatea organizațiilor de presă au estimat sâmbătă că democratul Joe Biden a câștigat statele Pennsylvania și Nevada și odată cu ele alegerile, devenind al 46-lea președinte al SUA. Primii care i-au dat vestea au fost nepoții lui, alături de care se afla în casa din Delaware, a precizat o sursă din campanie, citată de CNN.

O fotografie postată pe Twitter de una dintre nepoatele lui Biden, Naomi, a fost surprinsă imediat după momentul în care fostul vicepreședinte a aflat că va fi noul șef al statului.

În primul său discurs în calitate de preșdinte-ales, Joe Biden le-a cerut americanilor să nu îşi mai trateze „adversarii ca pe duşmani” şi a promis că America va fi „din nou respectată în lume”. Este „timpul să vindecăm America”, le-a spus el sutelor de susţinători adunaţi să îl asculte.”Să ne vedem, să vorbim”,”să ne dăm o şansă”, a insistat el.

Noutăţile partenerilor

comentarii: