image
Sursa foto: Jurnal.md

Jurnal TV, în topul televiziunilor cu cele mai mari audiențe în ziua alegerilor de duminică

Portalul Jurnal.md a ținut pulsul alegerilor, fiind urmărit de sute de mii de cititori din Republica Moldova și din diasporă. De la începutul scrutinului și până la afișarea rezultatelor finale, peste 300 de mii de oameni au stat cu ochii pe Jurnal.md, unde au fost înregistrate aproape 800.000 de afișări ale știrilor.

Și Jurnal TV se află în topul televiziunilor cu cele mai mari audiențe în ziua alegerilor de duminică, 1 noiembrie. Numărul tota al telespectatorilor unici a depășit, la anumite ore, cifra de 200 de mii.

Știrile și dezbaterile de la ora 12.00 au înregistrat o cotă de piață de peste 6,6%, iar numărul telespectatorilor unici a depășit cifra de 170 de mii în rețelele de cablu și peste 200 de mii la nivel național.

Principalul buletin de știri de la ora 19.00 a avut o cotă de piață de 5,25% cu peste 135 de mii de telespectatori unici în rețelele de cablu și peste 156 de mii la nivel național. Cea mai mare audiență a avut-o însă ediția specială de la ora 21.00, moderară de Dumitru Mișin. Maratonul electoral Jurnal TV care a ținut până la miezul nopții a înregistrat cea mai mare cotă de audiență la nivel național.

Dumitru Mișin, realizator Jurnal TV: „Cifrele vorbesc de la sine. Jurnal TV este cel mai credibil post de televiziune atunci când vorbim de știri și emisiuni de analiză. Acest lucru a fost foarte vizibil în noaptea alegerilor prezidențiale, turul I, pe 1 noiembrie. Ora de maximă audineță înregistrată în ziua alegerilor a fost la 23:30, atunci Jurnal TV a înregistrat o cotă de piață de 15,37%, ceea ce este remarcabil. Mulțumim publicului JTV pentru că a ales postul nostru de televiziune să se informeaze și să obțină declarații și comentarii la minut."

Oamenii ne-au urmărit și pe canalul de Youtube al Jurnal TV, acolo unde am transmis în direct știri și talk-show-uri. Transmisiunile noastre live au acumulat peste 150 de mii de vizualizări. Iar paginile de facebook ale Jurnal.md și Jurnal TV, au înregistat un impact uriaș, oamenii comentând și distribuind știrile noastre în număr record. Postările publicate de paginile de facebook au ajuns la 1,2 milioane de oameni timp de două zile.

Noutăţile partenerilor

comentarii: