image
Sursa foto: Realitatea

Ceață în ghioc: Femeia din Etulia, care a ghicit în ouă victoria lui Dodon din turul I, devastată de rezultat

Zi neagră și pentru doamna Nadejda, ghicitoarea din Etulia căreia i s-a arătat în ghioc că Igor Dodon va câștiga scrutinul din primul tur. Femeia, deși este foarte solicitată, iar popularitatea i-a crescut și mai mult datorită președintelui RM, a spus că nu se mai atinge de ouă până pe data de 15 noiembrie.

„Sunt așa de indispusă că mi s-a ridicat zahărul. Nu mi s-a mai întâmplat ca ceea ce ghicesc să nu se îndeplinească. Duminică dimineața înainte de a merge la alegeri am mai spart un ou, dar deja nu mi-a arătat nimic”.

Femeia este convinsă că prezicerea nu i s-a îndeplinit din cauză că a fost dată publicității. „Despre asta nu trebuia să știe nimeni. Prea multă energie negativă, griji s-au adunat în jurul lui, de aceea nu a câștigat. Duminică eu m-am rugat ca pentru propriul copil…”, ne-a spus aproape că plângând femeia „Câte procente ziceți că îl despart de Maia Sandu?!... ”.

Pensionara speră că acesta va învinge în turul doi.

La întrebarea cam ce ar fi în turul doi în ghioc, ne-a spus că de ieri dimineață nu s-a mai atins de ouă. Și până pe 15 noiembrie nu va mai ghici nimănui. Să luăm legătura cu ea înainte de alegeri.

Amintim că mătușa Nadejda a devenit cunoscută după ce i-a ghicit în ouă lui Igor Dodon că va câștiga din primul tur. „O bătrână din Etulia ghicește în ouă. Nu știu ce fel de prezicere e aceasta, dar ea a transmis prin cineva că voi câștiga din primul tur”, s-a lăudat Dodon în timpul unei întâlniri cu alegătorii. Mesajul lui filmat de un internaut a devenit viral pe internet.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: