image
Sursa foto: epochtimes-romania.com/

Deputat de la București: „Sandu îl poate învinge pe Dodon dacă va fi susținută de forțele pro-europene și unioniste”

Deputatul român, Matei Dobrovie, afirmă că Maia Sandu îl poate învinge pe Igor Dodon în turul 2 dacă va fi susținută de toate forțele pro-europene și unioniste, care vor trebui să-și mobilizeze electoratul la vot.

Forțele pro-europene și unioniste ar trebui să atragă la urne și o parte dintre cetățenii care nu au participat la primul tur, iar diaspora va fi la fel de activă la vot.

„Din păcate kingmaker”-ul acestui scrutin este Renato Usatâi, un personaj dubios cu mai multe dosare penale atât la Chișinău, cât și la Moscova. Diaspora moldoveană din Occident care s-a mobilizat exemplar merită un președinte integru și o șansă de viitor acasă. Numai și pentru efortul lor și Igor Dodon trebuie trimis acasă, cu tot cu guvernul său total incompetent în gestionarea pandemiei și economiei. Până la urmă și alegătorii lui Usatâi își doresc un nivel de trai mai bun, mai puțină corupție, o justiție funcțională, o gestiune competentă a pandemiei, lucruri pe care Dodon a demonstrat că nu vrea și nu poate să le livreze”, susține deputatul de la București.

Noutăţile partenerilor

comentarii: