image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase, după închiderea secțiilor de votare: Vom strânge cu toții rândurile pentru turul doi de scrutin

Actuala campanie electorală a fost sufocată de un atac incredibil de violent al celor care au folosit războiul hibrid pe post de agent electoral. Propaganda, manipularea prin sondaje și știrile false nu au lipsit nici de această dată din arsenalul celor care doresc să obțină cu orice preț fotoliul de președinte. Declarația a fost făcută de Andrei Năstase, candidatul Platformei DA la funcția de preșeidnte, după închiderea secțiilor de votare.

„Propaganda, manipularea prin sondaje trucate și fake news-ul promovat zilnic nu au lipsit nici de această dată din arsenalul celor care vor să câștige Președinția RM cu orice preț. Regret enorm că adevărul, resursa principală pe baza căruia se poate dezvolta o țară normală și prosperă a fost din nou pus între paranteze de toți ceilalți actori din această campanie” a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a ținut să mulțumească tuturor alegătorilor care și- -au dat votul pentru candidatura sa și a îndemnat participanții la procesul de numărare a voturilor să desfășoare un proces corect și transparent.

„Totodată vreau să mulțumesc mult diasporei care a demonstrat că dorește să schimbe lucrurile spre bine în Republica Moldova. Vom urmări cu toții numărarea voturilor, vom vedea ce au decis oamenii apoi vom strânge cu toții rândurile pentru turul doi de scrutin”, a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: