/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Detalii despre noul GMC HUMMER EV: Cum şi în ce condiţii se poate mişca ca un crab

missing
22 octombrie 2020, ora 18:35

Pus în mişcare de un sistem e4WD cu trei motoare proiectat de GM și moduri de conducere avansate, selectabile, noul GMC HUMMER EV va fi un “ultimate off-road EV supertruck”, cu caracteristici cu totul noi dezvoltate pentru a-l ajuta la cucerirea obstacolelor și terenului dur.

“GMC a fost de mult timp un lider în camionetele de calitate profesională și noul GMC HUMMER EV va contribui la stabilirea de noi standarde în ceea ce privește capacitatea, manevrabilitatea și controlul șoferului. Scopul nostru a fost să dezvoltăm cel mai capabil pick-up off-road din fabrică de pe piață. Suntem încântați să arătăm lumii ce pot face mai mult de 100 de ani de cunoștințe despre pickup-uri atunci când dispune de o aplicaţie EV”, a declarat Al Oppenheiser, inginer șef al proiectului HUMMER EV.

Sistemul unic e4WD cu vectorizare a cuplului va permite o manevrabilitate și o tracțiune cum nu a mai oferit vreodată GM pe un produs și ar trebui să permită vehiculului să ajungă la destinații noi prin cele mai dificile terenuri, cu capabilități de a urca în rampe sau coborî în pante cu un unghi de până la 60 de grade, să cucerească verticale de 18 inci și să meargă fără probleme prin vaduri de apă cu o adâncime de peste 600 mm. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram