/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Powerlifting în Chișinău. Halterofilii moldoveni și-au măsurat puterile în primul turneu, de după pandemie  

missing
17 octombrie 2020, ora 22:20

Cei mai puternici halterofili ai țării s-au adunat la Chișinău, pentru a-și măsura puterile în primul turneu de powerlifting, de după pandemie. Ușile au fost deschise pentru fiecare doritor, indiferent de vârstă, gen sau categorie de greutate. Concurenții au fost atât de motivați, încât au stabilit record după record. Iar medaliile, diplomele și cupele, au fost împărțite în stânga și-n dreapta.

ALEX MACOVEI, REPORTER, TV8: „Pandemia i-a ținut între patru pereți. Dar, astăzi a fost ziua în care, halterofilii din întreaga țară s-au adunat aici, pentru a da frâu la toată energia acumulată, în această perioadă”. 

Primele au ieșit în scenă fetele. Aliona și Lucia au fost într-o formă senzațională.

Și pentru că performanțele trebuie răsplătite, la final, ambele fete și-au primit medaliile și cupele.

ALIONA ISTRATI, CAMPIONA, CATEGORIA U48 KG: „O adrenalină sută la sută. Atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență”.

LUCIA GHEȚIU, ORGANIZATOARE ȘI PARTICIPANTĂ: „Rezultatele au fost deosebite. Cred că majoritatea și-au atins scopurile. Dar, cred că mai sunt unele detalii, care trebuie șlefuite”. 

Spectacol au făcut și  băieții.

La ale sale 50 de kg, Victor a ridicat o halteră de patru ori mai grea și a devenit campion, în categoria sa.

VICTOR MUNTEANU, CAMPION, CATEGORIA U50: „Nu mi-a venit a crede. O bucurie foarte mare. E un rezultat foarte mare. 200 de kg la ale mele 50 de kg”.

Arbitrii spun că nu s-au plictisit nici pentru o clipă. Competiția a fost la nivelul așteptărilor.

CRISTINA COSTOV, ARBITRU: „Într-adevăr, sportivii au fost dornici de astfel de competiții. Acesta a fost prima competiție de powerlifting, din anul 2020. Asta este foarte bine, căci lucrurile au început să se miște din loc”.

Competiția a avut loc la sala Jungle Fitness, din Chișinău. Au fost prezenți în jur de 50 de sportivi, din diferite cluburi sportive din țară. Oficialii planifică să mai organizeze un astfel de turneu, înainte de anul nou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram