image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase, mesaj pentru locuitorii capitalei: La prezidențiale destinul ne oferă prilejul de a ne recupera victoria

„Haideți să recuperăm ceea ce ne-a fost furat, să construim împreună Moldova de Mâine, care include, fără îndoială, și modernizarea Chișinăului nostru drag”. Este îndemnul candidatului la alegerile prezidențiale, Andrei Năstase, adresat locuitorilor capitalei de Hramul orașului.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, care în 2018 a câștigat alegerile pentru Primăria capitalei, dar care au fost anulate în instanță, consideră că alegerile prezidențiale reprezintă un prilej nou pentru a recupera victoria obținută atunci.

„De data aceasta - la nivel național de unde putem ajuta și mai mult Capitala”, a menționat Andrei Năstase.

Publicăm mesajul integral al lui Andrei Năstase, adresat locuitorilor capitalei:

Dragi chișinăuieni, dragi locuitori ai suburbiilor Capitalei

Astăzi este Hramul nostru - sărbătoarea creștină Acoperământul Maicii Domnului ocrotitoarea Chișinăului și a locuitorilor săi.

E ziua, e timpul să facem o pauză, să chemăm un gând senin, să găsim un echilibru între ceea ce ne dorim și ceea ce ne este în puteri cu adevărat. Pentru că hramul casei, ca și hramul localității, înseamnă, în primul rând, pace și armonie în tot ceea ce gândim și facem. Hramul este, în fapt, un prilej în plus pentru înălțarea sufletelor noastre.

Aș vrea acum, în numele meu și al întregii echipe de consilieri ai Platformei DA din Consiliul Municipal Chișinău, să aducem tuturor chișinăuienilor sincere felicitări și urări de bunăstare cu prilejul Hramului Chișinăului, să confirmăm respectul, sinceritatea și responsabilitatea asumată pentru toți locuitorii municipiului.

Pentru domniile voastre am obținut, prin argumente si dezbateri, suplinirea cu 65 de milioane de lei a Bugetului municipal pentru anul 2020, dar, totodată, am venit cu zeci de inițiative cu impact. Asta pentru că iubim Capitala, pentru că le purtăm respect locuitorilor.

Chișinăul trebuie să fie orașul proiectelor moderne, curajoase, dar și martorul evoluției cultural-istorice și arhitecturale. Chișinăul modern nu poate exista fără Chișinăul istoric, fără vile urbane din secolele trecute, Sala cu Orgă, Teatrul de Operă și Balet, Lacul Morilor, și atâtea alte monumente istorice și de cultură.

Dragi prieteni,

În urma scrutinului din 2018, m-ați ales să fiu gospodarul, managerul orașului alb și al suburbiilor lui. Victoria mea, a voastră, a noastră a fost, însă, furată de regim, de justiția controlată. În țara unde se fură sistemul bancar, unde unitatea de măsură este „kuliokul pentru Dodon”, cu și mai mare ușurință se pot fura voturile, iar, odată cu ele, opțiunea și visul cetățenilor. Regret că în urma acestor scheme nu am avut posibilitatea să aduc investiții majore, să fac ordine în oraș, să-mi pun în aplicare proiectul de modernizare a urbei.

Dar iată că destinul ne oferă un prilej nou pentru a ne recupera Victoria. De data aceasta - la nivel național de unde putem ajuta și mai mult Capitala. E vorba de scrutinul prezidențial din 1 noiembrie.

Vă îndemn să rămâneți torța de lumină, de inteligență electorală și înțelepciune pentru toată țara. Haideți să recuperăm ceea ce ne-a fost furat, să construim împreună Moldova de Mâine, care include, fără îndoială, și modernizarea Chișinăului nostru drag.

La mulți ani, Chișinău!

Cu Doamne Ajută

Publicată de Andrei Nastase pe Marţi, 13 octombrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: