/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/FOTO/ Un autobuz de pe ruta Chișinău-Moscova s-a răsturnat în Ucraina. La bord se aflau 37 de persoane

missing
12 octombrie 2020, ora 21:30

Un autobuz cu pasageri de pe ruta Chișinău-Moscova s-a răsturnat într-o regiune din Ucraina. Potrivit Poliției ucrainene, în urma accidentului a fost rănit un cetățean al Federației Ruse. În autobuz se aflau 35 de pasageri și doi șoferi.

Potrivit informațiilor preliminare ale anchetei, șoferul de 54 de ani al autobuzului de pe ruta Chișinău-Moscova a pierdut controlul volanului pe o porțiune de drum unde se efectuau lucrări de reparație. În consecință, autobuzul s-a răsturnat.

În urma accidentului auto, un cetățean al Federației Ruse, în vârstă de 57 de ani, a fost rănit și internat la spital.

Oamenii legii din Ucraina au inițiat un proces penal în conformitate pentru încălcarea normelor de siguranță a circulației sau operarea transportului de către persoanele care conduc vehicule. O astfel de infracțiune se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram