/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Regizorul Viorel Mardare ar fi împlinit astăzi 39 de ani. „Un simbol al cum poate fi povestită frumos lumea”

missing
07 octombrie 2020, ora 20:06

Renumitul regizor Viorel Mardare ar fi împlinit astăzi 39 de ani. Cu mult dor, zeci de prieteni ai regizorului au răscolit prin arhive și au republicat poze și amintiri.

,,Mulți ani înainte, prietene, mulți ani în memoriile noastre. Astăzi noi, toți cei care te-am cunoscut, vom fi adunați de tine la amintiri despre Viorel Mardare. Mie tare mi-a mers să te cunosc și cel mai mult îmi doresc ca și cei care nu te-au cunoscut să știe că tu ești un erou al timpurilor noastre, un simbol al cum poate fi povestită frumos lumea, care nu e neapărat mereu frumoasă, a scris jurnalista Nata Albot pe pagina sa de Facebook.

Regizorul a fost răpus de cancer în 2019, însă creațiile lui nu au fost uitate.

Viorel Mardare a devenit cunoscut datorită numeroaselor filmulețe de promovare a Republicii Moldova, dar și pentru creația originală în arta filmului publicistic. Fimulețele „Go on. Fruits from Moldova” si Be Our Guest in Moldova, dar și alte creații, au devenit cunoscute aproape în toată lumea. Mai mult, el a știut cum să transforme


spoturile publicitare în adevărate opere.


Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram