image
Sursa foto: captură video

Momentul în care un individ din Criuleni este reținut, după ce a răpit-o și snopit-o în bătăi pe fosta sa concubină

Un bărbat de 33 de ani, din raionul Criuleni, a fost reținut fiind suspectat de răpire de persoană și tentativă de omor. Victima fiind chiar fosta concubină a individului.

Bărbatul se afla în căutare pentru mai multe infracțiuni fiind condamnat de către instanța de judecata la 9 ani privațiune de libertate, eschivându-se de la executarea pedepsei, anunță poliția.

Potrivit poliției, bănuitul a fost reținut pe data de 27 septembrie și condus la Inspectoratul de Poliție Ciocana.

Polițiștii au fost alertați de către victima în vârstă de 30 de ani, care este și fosta concubină a bărbatului, declarând că pe data de 9 iunie, în timp ce se afla pe strada Vadul lui Vodă, individul aplicând forța fizică a urcat-o contrar voinței sale în automobilul de model ,, Mercedes” și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Victima a fost agresată fizic și amenințată în repetate rânduri cu moartea, însă a reușit să fugă și să alerteze poliția.

Pe marginea acestui caz au fost inițiate doua cauze penale , art. 164 CP  ,, Răpire unei persoane” și art. 27/145 CP ,, Tentativă de omor care din cauze independente de voinţa făptuitorului, nu şi-a produs efectul” infracțiuni pentru care individul riscă până la 15 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: