image
Sursa foto: captură video

„Șantierul” lui Dodon, pustiit imediat după lansarea sa în campanie

După ce Igor Dodon s-a lansat în campania prezidențială pe un traseu de la Ialoveni care se repară din 2014, promițând că tocmai el va duce la bun sfârșit construcția drumului, șantierul a rămas pustiu de a doua zi. Acum nici urmă de muncitori, mașini și camioane care au fost pe post de decor la evenimentul de lansare a lui Dodon în prezidențiale, atrage atenția deputatul Dumitru Alaiba.

„Dodon a făcut lansare pe un mega-şantier. Muncitori în uniforme, tractoare, camioane pe fundal. A plecat Dodon, au plecat ceilalți cu Mercedesurile şi jaguarurile, au plecat muncitorii şi toată tehnica. Acum recunosc acest şantier. Aşa îl ştiu de şase ani de zile. Hoțul nu e hoț dacă nu e şi mincinos. Minciuna are picioare scurte, domn Dodon. Nu vă duce capul nici o lansare să faceți fără minciună. De aceea o să pierdeți. Nu poți prosti toți oamenii la infinit. Până la urmă, îşi dau seama că au de a face cu un impostor”, scrie deputatul Dumitru Alaiba, care a filmat o bucată bună de traseu în căutarea muncitorilor.

Şantierul lui Dodon - pustiu. Ieri Dodon a făcut lansare pe un mega-şantier. Muncitori în uniforme, tractoare, camioane pe fundal. A plecat Dodon, au plecat ceilalți cu Mercedesurile şi jaguarurile, au plecat muncitorii şi toată tehnica. Acum recunosc acest şantier. Aşa îl ştiu de şase ani de zile. Hoțul nu e hoț dacă nu e şi mincinos. Minciuna are picioare scurte, domn Dodon. Nu vă duce capul nici o lansare să faceți fără minciună. De aceea o să pierdeți. Nu poți prosti toți oamenii la infinit. Până la urmă, îşi dau seama că au de a face cu un impostor. Posted by Dumitru Alaiba on Saturday, 3 October 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: