image
Sursa foto: captură video

Șoferul care a lovit la Ciocana o femeie în timp ce traversa strada neregulamentar, prins; Momentul impactului

O femeie de 33 de ani, din capitală, a fost tamponată de o mașină, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Impactul s-a produs pe data de 29 septembrie, la 6.40 dimineața, pe strada N. M. Spătaru, în timp ce femeia traversa neregulamentar strada. Poliția a anunțat astăzi bărbatul a fost identificat și reținut.

Potrivit poliției, șoferul automobilului de model ,,Toyota” a părăsit locul accidentului rutier imediat după impact.

Pe adresa indicată fost orientat imediat un echipaj al Poliției și o ambulanță. La fața locului polițiștii au stabilit identitatea victimei, este vorba de o femeie în vârstă de 33 de ani, originară din capitală, care a fost preluată de ambulanță în stare gravă.

Angajații Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu SUPAR al SCAUP a DP a mun. Chișinau, au dispus un șir de acțiuni speciale de investigație, inclusiv au fost ridicate și imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă, care au surprins momentul impactului, măsuri în rezultatul cărora a fost identificat și reținut șoferul automobilulului ,,Toyota” care a comis accidentul.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul nu ar fi observat femeia care traversa strada în afara trecerii de pietoni, iar dupa impact a părăsit locul accidentului rutier.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 264 alin (3) Cod Penal ,, încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” care se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: