Un băiat de 15 ani a fugit de acasă după ce a cheltuit 2.000 de lei la jocurile de noroc

by D M
Distribuiti mai departe...

Un caz cutremurător în care este implicat un adolescent atrage atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă – în cazul copiilor uitați de părinți în fața calculatorului sau cu telefonul în mână – jocurile de noroc online.

Un băiat de 15 ani din județul Dâmboviţa, România a dispărut de acasă şi este căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi, ajutaţi de localnici. Familia se teme de ce e mai rău: adolescentul a lăsat un bilet pe care a aşternut gânduri negre.

Totul, pentru că ar fi cheltuit două mii de lei de pe cardul tatălui pentru respectiva pasiune.

Nimeni nu ştie nimic despre Georgian de ieri după-amiază.

Georgiana Atanasie, mama băiatului dispărut: ”Știu ca luat-o doar prin grădini, altceva nu ştiu. Îl rog frumos să vină acasă, nu îi face nimeni nimic, numai să vină acasă”.

Ieri, la cumpărături, părinţii băiatului au constatat că de pe card lipsesc 2 mii de lei. S-au dus la bancă să ceară explicaţii.

Elena Vlad, prietenă de familie: ”S-a dus şi a scos desfăşurător, apărea acolo cum se numeşte jocul, s-au făcut tranzacţii mai multe. Ei sunt ferm convinşi că el a făcut, biletul de ce l-a lăsat?”

Biletul băiatului i-a speriat şi mai tare, aşa că aseară au anunţat poliţia despre cele întâmplate.

Peste o sută de poliţişti, prieteni, dar şi familia tânărului dispărut îl caută pe acesta încontinuu de aproape 24 de ore. La faţa locului au fost aduşi şi doi câini de urmă şi speră să îl găsească în curând.

Vecinii şi cunoscuţii băiatului au numai cuvinte de laudă despre el.

Valentina Staicu, vecină: ”Aseară toată lumea plângea, tot cartierul, era prea cuminte. Jocurile de noroc au stricat foarte mult şi adulți, nu mai zicem de copii”.

Leonard Dicu, primarul comunei Pietroșița: ”Am înţeles că a lăsat un bilet şi eu în calitate de primar am încercat să mobilizez populaţia, acum vin de la căutări din pădure şi vom continua căutările”.

sursa: stirileprotv


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.