/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Spitalul Ministerului Sănătății, transformat într-un șantier în plină pandemie. Peste tot este împrăștiat gunoi

missing
25 septembrie 2020, ora 23:43

Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății a fost transformat într-un adevărat șantier, chiar în plină pandemie. Acolo unde se tratează mai mulți pacienți de COVID-19, peste tot sunt materiale de construcție și saci cu gunoi.

Echipa emisiunii „Întreabă Ghețu” a mers la spital după ce mai mulți angajați s-au plâns de condițiile proaste în care lucrează.

Din reportaj se vede cum un lucrător medical se dezbracă de un costum de protecție chiar printre copaci. Ba mai mult, un alt lucrător medical spune că nu există niciun spațiu special pentru a lăsa costumele folosite.

Vedeți mai jos reportajul realizat de echipa emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram