Usatîi, despre refuzul lui Dodon de a participa la dezbateri: “O să ne confruntăm la Procuratură”

by D M
Distribuiti mai departe...

Renato Usatîi consideră că oponentul său la prezidențiale evită dezbaterile publice pentru că nu are ce să le spună oamenilor atunci când va trebui să vorbească despre realizări. Totuși, afirmă liderul Partidului Nostru, întâlnirea sa cu Dodon va avea loc, în ciuda încercărilor acestuia din urmă de a o ocoli în continuare. Renato Usatîi a făcut declarația într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

“El nu are ce povesti despre realizările sale. Dar există două variante pentru ca întâlnirea mea cu Dodon să aibă loc. Prima: ne vedem la dezbateri, dar nu o să vină. A doua: în timpul unei confruntări la Procuratură, când va fi reținut.”

Potrivit lui Usatîi, va fi vorba despre o confruntare dintre persoana acuzată și martor: “Oricum, o să dăm ochii. Dacă nu a vrut să ne întâlnim conform primei variante, va veni a doua, fie că își dorește sau nu.”

Amintim că anterior, Dodon a anunțat că refuză să meargă la dezbaterile electorale pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Până acum, CEC a înregistrat doi candidați – Renato Usatîi și Andrei Năstase. În urma tragerii la sorți, Usatîi a obținut primul loc în buletinul de vot. Restul pretendenților la fotoliul de șef de stat, inclusiv Igor Dodon și Maia Sandu, sunt în proces de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea oficială în calitate de candidat la scrutin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...