image
Sursa foto: Jurnal.md

Un bărbat, găsit mort în fața unui magazin din centrul capitalei

Un bărbat de 34 de ani a fost găsit mort în fața unui magazin de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău. Potrivit primelor informații, victima ar fi consumat băuturi spirtoase în decursul nopții, iar în jurul orei patru dimineața acesta a fost depistat mort de către un angajat al magazinului.

Poliția a fost alertată la ora 4.53 prin intermediul serviciului 112. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit din discuțiile cu angajații magazinului că pe parcursul nopții victima a stat pe parapetul din preajma magazinului și a consumat băuturi alcoolice fiind în stare de ebrietate avansată.

„La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea capului a fost depistată o plagă care preliminar este caracteristică căderii de la înălțime, alte urme de luptă ori moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la CML, pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilită cu exactitate cauza decesului bărbatului”, informează poliția capitalei. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, ofițerii de investigație și urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele cazului dat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: