image
Sursa foto: captură video

Un tânăr, prins beat criță la volan pentru a treia oară; Se întorcea de la pescuit fără un cauciuc de la mașină

Un tânăr de 24 de ani a fost prins beat criță la volan în această dimineață. Mai mult, automobilul nu avea un caucic pe una dintre roți. Potrivit poliției, individul este depistat beat în trafic pentru a treia oară.

Astăzi dimineață, în jurul orei 07:00 în satul Zubrești din raionul Strășeni, o echipă de patrulare care se afla la supravegherea circulației rutiere prin localitate a observat o mașină „Hyndai” care se deplasa neuniform, iar pe o roată din față nu avea amplasat cauciucul.

Șoferul a fost stopat de polițiști și supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,26 mg/l în aerul expirat. Individul nu deținea asupra sa permisul de conducere, fiind anterior privat de dreptul de a conduce, tot pentru stare de ebrietate la volan.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani și se afla în incapacitate de a purta o conversație cu polițiștii de patrulare. Totuși, a spus că vine de la pescuit, însă nu știe unde a pierdut cauciucul de la roată.

Mașina a fost ridicată la parcarea specială. Poliția a întreprins toate acțiunile pe cazul dat care țin de competența sa. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii aplicate acestuia.

Noutăţile partenerilor

comentarii: