/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Moștenitoarea imperiului „L’Oreal” nu mai este cea mai bogată femeie din lume. Cine este miliardara care a detronat-o

missing
03 septembrie 2020, ora 19:50

MacKenzie Scott a devenit cea mai bogată femeie din lume după ce a detronat-o în această săptămână pe moștenitoarea imperiului L’Oreal, Françoise Bettencourt Meyers.

Averea lui Scott a ajuns la 68 de miliarde de dolari,în timp ce Bettencourt Meyers a strâns 66,8 miliarde de dolari, potrivit indexului miliardarilor realizat de Bloomberg, citat de tabu.ro. MacKenzie Scott este fosta soție a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai mare retailer online din lume. Ea deține o participație de 4% din compani

După divorț i-a revenit 25% din participația familiei în Amazon. Acțiunile și alte proprietăți reprezintă acum o avere de 68 de miliarde de dolari pentru MacKenzie Scott, care este a 12-a cea mai bogată persoană de pe planetă.

Fosta soție a lui Jeff Bezos susține că a donat în scop caritabil aproape 1,7 miliarde de dolari din averea sa, pentru mai multe organizaţii de binefacere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram