image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic și-a prelungit contractul cu AC Milan! Detaliile înțelegerii și noul număr al suedezului

Zlatan Ibrahimovic și AC Milan s-au înțeles în privința prelungirii contractului suedezului pe San Siro cu încă un sezon. Atacantul de 38 de ani va câștiga 7 milioane de euro și va purta tricoul cu numărul 11.

În sezonul precedent, Zlatan a contribuit decisiv la calificarea lui AC Milan în preliminariile Europa League, iar conducerea "diavolilor milanezi" nu a stat pe gânduri și i-a oferit un nou contract atacantului suedez.

"Ibra" s-a arătat bucuros și emoționat după semnarea noii înțelegeri cu AC Milan: "Aici mă simt ca acasă. Când am ajuns pentru prima dată, Milano mi-a dăruit zâmbetul pe care îl pierdusem". Suedezul a explicat și motivul din spatele schimbării numărului cu care va evolua în sezonul viitor:

"Am ales numărul 11, fanii de la Milano mă cunosc cu acest număr și am vrut să-l aduc înapoi, cu 21 nu m-am simțit ca Ibrahimovic care a fost odată la Milano. 11 este numărul meu, simplu".

Zlatan a semnat cu AC Milan până în vara anului 2021 și va încasa 7 milioane de euro, conform GazzettadelloSport. Atacantul de 38 de ani și-a setat obiectivele pentru sezonul următor: "Pentru a duce pe AC Milan înapoi acolo unde îi este locul, trebuie să lucrăm, să facem sacrificii, dar în opinia mea în ultimele șase luni ale sezonului trecut toată lumea a înțeles ce este nevoie pentru a atinge obiectivele. Nu trebuie să uităm că nu am câștigat nimic. Încep sezonul acesta cu scopul de a câștiga pur și simplu".

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan în ianuarie și a arătat că încă poate fi unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. În cele 20 de meciuri jucate pentru AC Milan în sezonul precedent, atacantul suedez a reușit să marcheze 11 goluri și să ofere cinci pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: