image
Sursa foto: capital.ro

Septembrie va afecta cel mai mult trei zodii: Ce semne trebuie să se pregatească pentru o lună de foc

Dacă primul tău gând la început de toamnă este „trezește-mă când se termină septembrie”, află nu ești singurul! Luna aceasta va fi plină de acțiuni cu tranzitele - unele mai grele decât altele - așa că nu este de mirare că septembrie 2020 va fi cel mai rău în viața personală a Gemenilor, Balanțelor și a Vărsătorilor. În timp ce tranzitele viitoare par a fi mai dificile pentru semnele de aer, restul semnelor zodiacale vor experimenta, de asemenea, efectele.

Septembrie începe cu o Lună plină emoțională în Pești pe 2 septembrie, care evidențiază modurile în care credințele noastre influențează felul în care îi tratăm pe ceilalți și modul în care suntem tratați în schimb. Pentru unii dintre noi, această lună plină ne va arăta unde avem nevoie de granițe mai sănătoase sau unde trebuie să oferim mai mult altruism.

Războinicul marte va sta retrograd în Berbec de pe 9 septembrie până pe 13 noiembrie, ceea ce vă va provoca reevaluări la nivelurile de afirmație și vă va arăta că trebuie să decideți pentru ce merită să luptați în viața voastră.

Norocosul Jupiter merge direct în Capricorn pe 12 septembrie, urmat de luna nouă în Fecioară pe 17 septembrie. Chiar la timp pentru un nou început, soarele se va transforma într-o Balanță orbitoare pe 22 septembrie, echinocțiul de toamnă, urmat de Saturn direct pe 29 septembrie, potrivit elitedaily.com.

Iată zodiile care se vor lovi de provocări în luna lui septembrie:

Gemeni: te simți presat în viața ta profesională

Nu fi atât de dur cu tine, dragă Gemăn. Trecerea primei jumătăți a lunii septembrie va fi cea mai dificilă și chiar atunci e nevoie să nu ai niciun pic de teamă pentru că greul nu a sosit încă! Odată cu soarele din Fecioară care îți zguduie a patra casă ce ține de zona de familie și fundament emoțional, ai putea simți nevoia să te interiorizezi, dar te-ar ajuta să petreci timp cu cei dragi.

Nu doare să faci un pas înapoi în această lună, în special cu luna plină din Pești care îți încetinește sectorul carierei.

Din fericire pentru dumneavoastră, conducătorul vostru planetar, Mercur, va fi în Balanță, iar acest lucru vă va întări automat puterile de convingere. Folosiți-vă cu înțelepciune cuvintele!

Balanță: reevaluare relațiilor și reevaluare interioară

Sezonul zilei tale de naștere este foarte aproape. Cu soarele aprinzând casa secretă a 12-a de spiritualitate, intimitate și toate lucrurile din culise, vă veți simți mult mai introspectiv decât de obicei.

Acest lucru se întâmplă de obicei chiar înainte de întoarcerea solară, deci este un sezon de reflecție și eliberare. Marte agresivă va fi, de asemenea, retrogradă prin intermediul casei a șaptea pe palierul compromisurilor, negocierilor și parteneriatelor unu-la-unu, care ar putea să vă clatine putin confruntările cu alte persoane.

Deci, fie că este vorba de un prieten sau de un alt fost important, aceasta este o ocazie pentru tine să te ridici și să își întărești credințele.

Vărsător: ești scrupulos în ceea ce privește viața ta intimă

Eul tău nu există în acest sezon, dragă Vărsător. Cel puțin nu pentru prima jumătate a lunii. Odată cu apariția soarelui, a opta casă de intimitate, moarte, transformare și resurse partajate, totul despre ceea ce primești - sau lipsa acestora - va fi evidențiat în acest timp.

Luna plină în Pești va aduce închidere și claritate casei dvs. de bunuri, finanțe și evaluare de sine, așa că nu ezitați să faceți un pas înapoi și să vă amintiți cine sunteți.

Jupiter și Saturn vor sta direct în casa ta secretă a spiritului, iar aceste două planete vor începe să arunce lumină asupra unora dintre modelele inconștiente de care ai nevoie să te eliberezi. Respirați adânc și aveți încredere în proces.

Noutăţile partenerilor

comentarii: