image
Sursa foto: politiadefrontieră.ro

Ministerul de Externe actualizează alertele de călătorie pentru România, Ucraina și Israel

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova informează despre actualizarea alertelor de călătorie pentru România, Ucraina și Israel, conform situației din data de 29 august 2020.

Alertele de călătorie pentru alte state vor fi actualizate pe măsura parvenirii informației oficiale și vor fi plasate inclusiv pe site-ul dar și pe paginile de facebook a MAEIE, a misiunilor diplomatice și a oficiilor consulare.

Ministerul reiterează informația referitoare la regimul de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu data de 1 septembrie 2020, aprobat prin Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică din 21 august 2020.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene are activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 - (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova) sau din străinătate la: +373 22 788 722. Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin email la [email protected] sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

Noutăţile partenerilor

comentarii: