/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Șeful statului a acordat distincții de stat mai multor interpreți. Lista acestora

missing
29 august 2020, ora 16:38

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a semnat un decret prin care a acordat distincții de stat mai multor interpreți. Anunțul a fost făcut de consilierul prezidențial în domeniul educației, culturii și cercetării, Corneliu Popovici.

Astfel, „pentru activitate prodigioasă în domeniul culturii, contribuție la promovarea valorilor moral-spirituale și înaltă măiestrie profesională, s-a conferit:

– Titlul onorific ”Artist al Poporului” domnului Igor RUSU, interpret de muzică populară.
– Titlul onorific ”Maestru în Artă” i-a fost acordat domnului Valentin UZUN, fondator și vocalist al orchestrei ”Tharmis”.
– Titlul onorific ”Artist Emerit” a fost acordat domnului Constantin BURLACU, interpret; doamnei Corina BURLACU (ȚEPEȘ), interpretă; doamnei Olia TIRA, interpretă.

De asemenea, „prin decretul Președintelui Republicii Moldova Dodon Igor, pentru activitate prodigioasă în domeniul culturii, contribuție la promovarea valorilor moral-spirituale și înaltă măiestrie profesională, a fost conferit titlul onorific ”Artist Emerit” domnilor Mihai GANDRAMAN, Vitalie MACIUNSCHI, Dumitru MÎȚU, Veaceslav TIMOFTI, soliști-vocaliști în formația ”Brio Sonores””, a anunțat Popovici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram