image
Sursa foto: creditprime.md

Linia de credit până la 50 000 lei, pe o perioadă de până la 24 luni

Compania CreditPrime activează pe piața financiară din Republica Moldova din 2019, dar deja și-a creat o reputație bună cu recenzii pozitive din partea clienților săi. Recent, CreditPrime a marcat o nouă etapă de dezvoltare pentru companie prin deschiderea primei filiale offline chiar în centrul orașului Chișinău, str. Pușkin 26b. Aici este posibil de a depune o cerere pentru un credit, de a primi sau achita creditul, sau se eliberează certificate, la solicitarea clienților. Deci, sarcina principală a fost de a crea toate condițiile pentru deservirea rapidă, confortabilă și de calitate a clienților.

CreditPrime oferă soluții simple și eficiente celor care au nevoie de ele, eliberând credite pe termen scurt (până la 6 000 lei), cât și pe termen lung (până la 50 000 lei). Un credit pe termen scurt, poate fi solicitat pe o perioadă de cel mult 45 de zile. Dacă doriți o sumă mai mare pe o perioadă mai lungă, atunci CreditPrime vă propune linia de credit VIS. Chiar dacă nu aveți venituri confirmate, puteți avea permanent la dispoziție o sumă de bani pentru cheltuieli neprevăzute. Linia de credit VIS este creditul potrivit pentru orice ați avea nevoie, fie că vă planificați o vacanță, sau o reparație în apartament, sau aveți careva datorii care se trag de ceva timp.

Deci, dacă aveți vârsta împlinită de 22 ani, și aveți o nevoie urgentă de bani, puteți apela la CreditPrime. Iar pentru cei care nu se pot deplasa la oficiu, sau locuiesc în alte localități ale țării, CreditPrime oferă serviciile sale și online, chiar direct pe site www.jurnal.md. Aplicația pentru solicitarea unui împrumut poate fi accesată de pe pagina principală a site-ului nostru, unde găsiți banerul creat special pentru comoditatea fiecăruia.

Imaginea arată în felul următor și nu necesită clickuri suplimentare.

creditprime.mdcreditprime.md

Formularul poate fi completat, urmând următorii pași:

☑️ Introduceți numele în rubrica corespunzătoare;

☑️ Introduceți numărul de telefon;

☑️ Apăsați butonul ”Cere Împrumut”;

❗️ Odată cu apăsarea butonului dat, solicitantul de credit își dă acordul la prelucrarea datelor cu caracter personal și oferă consimțământul la solicitarea informației de la biroul istoriei de credit.

După completarea formularului, un reprezentant al companiei va reveni cu un apel pentru a finaliza cererea dvs. Este necesar ca numărul de telefon să fie activ și buletinul de identitate valabil. În cazul aprobării creditului, banii pot fi primiți și utilizați, chiar în aceiași zi.

Compania CreditPrime dezvoltă mereu relațiile cu clienții săi, oferind încredere și fiind mai aproape de fiecare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: