/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Vedetele tenisului se vor întâlni la Openul de Sud-Vest al Statelor Unite

missing
21 august 2020, ora 21:27

După cinci luni de așteptare, lumea tenisului revine. În această duminică, începe primul turneu, de după pandemie, al Asociației Tenismenilor Profesioniști. Cei mai buni jucători ai lumii au plecat în Statele Unite, pentru a-și măsura puterile.

Nebunia tenisului revine, la turneul de Sud-Vest al Statelor Unite. Pentru primul trofeu de după pandemie, vor lupta mai mulți „grei” ai „sportului alb”. Printre aceștia se regăsește și numărul 1 mondial, Novak Djokovic. După o pauză de cinci luni, sârbul vrea să le demonstreze tuturor că încă este cel mai bun.

Și tineretul și-a confirmat prezența la Openul de Sud-Vest. Thiem, Zverev, Medvedev, Tsitsipas sau Berretini sunt doar câțiva dintre jucătorii din „noul val” al tenisului, care îi vor face concurență lui Djokovic. Dominic Thiem este stimulat într-un mod special. Austriacul încă nu a uitat înfrângerea epică în fața sârbului, din finala Openului australian.

La Openul de Sud Vest al Statelor Unite, va fi prezent și fostul lider mondial, Andy Murray. Marele campion scoțian a beneficiat de opțiunea „Wild Card”. Acesta s-a antrenat intensiv în ultima vreme, iar problemele de sănătate par a fi depășite.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram