/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/GRAFICE/ Situația pandemică în șase țări care au aproximativ același număr al populației ca și Republica Moldova

missing
20 august 2020, ora 20:00

Irlanda, Panama, Mauritania, Kuwait, Croația, CAR sunt șase țări afectate de pandemie, care au aproape același număr al populației ca și Republica Moldova (circa patru milioane de oameni, potrivit datelor de referință pentru Organizația Mondială a Sănătății), însă statisticile privind numărul total de infecții și al deceselor cauzate de COVID diferă pe alocuri foarte mult. 

După numărul de cazuri de COVID depistate, Republica Moldova (31 de mii de cazuri) s-ar poziționa pe locul trei din șapte, fiind precedată de Panama, cu 83 de mii de cazuri, și Kuwait, cu 78 de mii de cazuri. La fel și în cazul deceselor cauzate de coronavirus.

După numărul de teste efectuate, țara noastră se poziționează pe locul patru printre aceste șapte țări, cu circa 183 de mii de teste efectuate. Cele mai multe teste au fost efectuate în Irlanda – circa 735 de mii, iar cele mai puține, în CAR (Republica Centrafricană) – doar 30 de mii.

Notă: Graficele sunt realizate în baza datelor prezentate pe pagina Worldometers.info și corespund situației la data de 20 august 2020, ora 14. Astăzi, numărul de cazuri de COVID-19 depistate în Moldova a crescut cu circa cinci sute de infecții noi, citiți mai multe detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram