/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

OMS și USAID au donat autoclave Agenției Naționale pentru Sănătate Publică

missing
20 august 2020, ora 20:24

Agenția Națională pentru Sănătate Publică a primit astăzi o donație de 13 autoclave pentru asigurarea regulilor de biosecuritate în contextul gestionării deșeurilor infecțioase. Acțiunea face parte din activitățile comune ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și USAID, parte a asistenței umanitare în domeniul sănătății ca răspuns la pandemia COVID-19.

„Decontaminarea și sterilizarea echipamentelor și instrumentelor de laborator este foarte importantă pentru funcționarea optimă a acestora. Autoclavele utilizate cu eficiență maximă, livrate grație contribuției USAID, vor garanta menținerea condițiilor de siguranță pentru lucrătorii din laboratoare, a cerințelor de biosecuritate și performanțelor în laboratoarele din țară”, a declarat Igor Pokanevych, reprezentantul OMS în Republica Moldova.

Autoclavul este un echipament de decontaminare și sterilizare utilizat în activitatea de laborator.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram