image
Sursa foto: dailymail.co.uk

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au cumpărat vila de lux de la un oligarh rus care și-a agresat fosta soție

Fosta soție a oligarhului rus Serghei Grișin, Anna Fedoseeva, îi învinovățește pe prințul Harry și Meghan Markle că au „dublu standard”, după ce cuplul a cumpărat un conac de 11 milioane de lire sterline de la „periculosul” bărbat care „a amenințat-o cu arma și i-a scos dinții”, scrie Daily Mail.

Ana Fedoseeva, fosta soție a oligarhului rus Serghei Grișin, cel care a vândut conacul său de 11 milioane de lire prințului Harry și soției Meghan Markle, o acuză pe ducesă pentru dublu standard. Anna Fedoseeva, care se luptă în tribunale cu fostul bancher miliardar Sergey Grishin, susține că acesta este un „bărbat periculos” care i-a distrus viața. „Meghan luptă pentru drepturile femeilor. Dar în cazul meu, asta înseamnă doar să fii în viață. Nu este înțelept pentru ei să se înconjoare de persoane ca el sau de cineva afiliat cu el”, a declarat Fedoseeva pentru ziarul The Sun. Anna Fedoseeva, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Grishin în martie 2017, iar la început viața ei a fost o poveste despre Bentley, blănuri, hoteluri și stațiuni scumpe, scrie Daily Mail. Însă 11 luni mai târziu cei doi s-au despărțit. Femeia susține că soțul îi solicita restituirea unui presupus împrumut. Ea a demarat acțiunile legale împotriva fostului soț pe care îl acuză de amenințări cu moartea, însă Grishin neagă afirmațiile. Fedoseeva îi acuză pe Meghan, Harry și personalul lor că au arătat o „lipsă de diligență necuvenită” înainte de a-și face achiziția.

Serghei Grișin se luptă și cu fosta sa logodnică, Catherine Loginova, cu care a trăit pentru scurt timp după ce s-a separat de Anna Fedoseeva. Un purtător de cuvânt al lui Grișin a declarat că bărbatul este victima unei fraude comise de fosta sa soție, notează libertatea.ro.

„El a fost obligat să depună proceduri legale împotriva ei. Când această schemă frauduloasă a eșuat, doamna Fedoseeva a formulat o serie de afirmații false și foarte defăimătoare”, a spus purtătorul de cuvânt al bărbatului.

vilavila

Conacul californian în valoare de 11 milioane de lire sterline a fost cumpărat de controversatul miliardar rus Serghei Grișin, în vârstă de 54 de ani, de la Terry Cunningham, un canadian în vârstă de 61 de ani. Terry Cunningham a povestit cum el și soția sa Randi au cumpărat 5,4 acri de terenuri „spectaculoase” în exclusivitate în zona Montecito în 1999 și au petrecut patru ani construind casa visurilor lor – o proprietate de 14.463 metri pătrați botezată „Chateau of Riven Rock”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: