/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Benzi de demarcare, trasee prestabilite și triaj epidemiologic. Cum ar putea avea loc orele de la 1 septembrie

missing
07 august 2020, ora 23:22

De la 1 septembrie, în instituțiile medicale ar putea fi create circuite clare, prin demarcare cu benzi vizibile care să asigure „trasee prestabilite” de intrare, deplasare în interiorul instituției de învățământ și de părăsire a ei. Condițiile care ar putea fi impuse în școli au fost discutate astăzi de către Ministerul Educației cu managerii instituțiilor de învățământ.

De asemenea, băncile ar putea fi amplasate la o distanță de cel puțin 1,5 m, ar putea fi decalate orele de intrare/ieșire din instituție. De asemenea, ar putea fi efectuat triajul epidemiologic.

Totodată, s-a stabilit ca în fiecare instituție de învățământ să fie desemnată o persoană responsabilă de instruirea personalului didactic, personalului care efectuează triajul epidemiologic al adulților și elevilor. Această persoană va beneficia de cursuri de formare profesională realizate de către de către formatorii Centrului de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram