Kremlinul: Putin nu planifică să se vadă cu Dodon. Cu cine vrea președintele RM să discute la Moscova subiecte privind cooperarea dintre Federația Rusă și Republica Moldova…

by D M
Distribuiti mai departe...

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, nu planifică să se întâlnească cu Igor Dodon, care întreprinde în aceste zile o vizită de lucru la Moscova.

„O astfel de întrevedere nu figurează pe ordinea de zi a lui Putin”, au declarat reprezentanții serviciului de presă al Kremlinului pentru TASS, scrie deschide.md.

Astăzi Dodon a anunțat că la Moscova planifică să discute cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului și reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de 200 de milioane de euro.

Liderul Partidului Nostru afirma însă într-o postare făcută luni seara ăpe Facebook că vizita urma să fie una secretă și că scopul acesteia este altul decât cel anunțat ulterior de Dodon pe Facebook.

Mai exact, spune politicianul, liderul neformal al socialiștilor și-a dorit să se asigure de susținerea partenrilor săi de la Kremlin pentru scrutinul prezidențial, dar și pentru a-i ruga să-i fabrice lui Usatîi încă un dosar penal. 

DETALII AICI: Dodon, nevoit să-și divulge vizita la Moscova, după ce a fost deconspirat de Usatîi

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...