Linkuri accesibilitate

Beck, Bogert & Appice, Live in Japan, 1973


Beck, Bogert & Appice la începutul anilor 1970.
Beck, Bogert & Appice la începutul anilor 1970.
Beck, Bogert & Appice, Live in Japan, 1973
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:06:40 0:00

O raritate din nou azi la Dicționarul de sunete rare, albumul „Live In Japan”, lansat în 1973 de Beck, Bogert & Appice, un supegrup cu o traiectorie meteorică în muzica rock de la începutul anilor 1970.

Albumul, numit inițial, „Beck, Bogert & Appice Live” a fost înregistrat în concert în 18 și 19 mai 1973 la Osaka, Japonia.

Grupul Beck, Bogert & Appice era alcătuit din Jeff Beck - unul din cei trei mari ghitariști care au trecut pe la The Yardbirds (ceilalți doi au fost E|ric Clapton și Jimmy Page), pe care publicația „Rolling Stone” l-a pus pe locul cinci în topul celor 100 cei mai buni ghitariști ai tuturor timpurilor - Jeff Beck, așadar, basistul Tim Bogert și bateristul Carmine Appice, amândoi veniți de la trupele Vanilla Fudge și Cactus.

Albumul „Live in Japan”, care e ultimul album al trupei Beck, Bogert & Appice și singurul lor album în concert, e considerat o raritate pentru că a fost lansat într-un tiraj limitat în Japonia.

Noi asultăm acum piesa „Superstition”, vestitul hit al lui Steve Wonder, care deschide acest album.

Beck, Bogert & Appice live in Japan, așadar la Dicționarul de sunete rare ce poate fi ascultat numai la EuropaLiberă.org.

  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

Previous Next

XS
SM
MD
LG